Nejnovější recenze ze sekce Laminátory
Hodne muziky za malo penez
splnil očekávání
- Jednoduchá obsluha, na domácí použití super.
= kvalita za rozumnou cenu
Poměr, cena kvalita odpovídá.
- Laminátor vůbec nefungoval.Po vložení papíru již papír nevyjel a zasekl se tam. Vyzkoušeno víckrát. Nejhorší laminátor se kterou jsem kdy měla zkušenost.
- kvalitní, dobrá cena
- formát A3
- Zadní díl, který je zároveň i řezačka papíru drží v laminovačce nedbale a stává se, že lamin. folie je navedena do laminovačky špatně
Za ty peníze se to dá
- v balení bylo 100ks folií zdarma
- Zatím odvádí dobrou práci.
- Malé rozměry
- Jednoduchá obsluha
- Nejsou přiloženy startovací fólie
- Dlouhé nahřívání
- ovladač, vubec nevím, že jsem něco takového kupovala, tudíž zřejmě nepoužívám. Vypadá to jako universální ovladač, tak ten rozhodně nefunguje.
- Dobrý a ne drahý výrobek
- Cenově dostupná kvalita.
Perfektní. Nástavec, výběr tloušťky laminovací fólie, jede, jak má. Pro domácí využití naprosto dostačující.
- Umí formát A3
- Řezačka nic extra
Laminovačka super, řezačka taková nic extra - funkční, ale žádný pevný a precizní nástroj. Za tu cenu jsem spokojená.
Bezproblémové. Pro domácnost na 1.
- Za poměrně nízkou cenu „kvalitní laminátor“
- Rychlý a spolehlivý chod
- Laminuje opravdu kvalitně a pěkně
- Velmi rychlé zahřátí
- Pěkný design a velikost - praktické na uskladnění
Popravdě jsem neočekával, že budu s laminátorem až tak spokojen, neboť za poměrně nízkou cenu jsem očekával i odpovídající kvalitu, ale jsem mile překvapen, protože laminátor je fakt skvělý.
Líbí se mi jeho opravdu praktický a rychlý chod, jednoduše vložíte folii, na druhé straně vám vyjede hotový zalaminovaný dokument (či cokoliv jiného). Otázka ani ne 5 minut od zapnutí laminátoru, který je zahřátý ani ne do dvou minut. Laminuje velmi pěkně, bez jakýchkoliv kazů či nedokonalostí. Oceňuji praktickou velikost, a tak se velmi snadno uskladňuje. Líbí se mi i design (bílý).
Navíc není potřeba regulovat teplotu (jak tady někdo zmiňoval) postrádalo by to význam, neboť si laminátor určí teplotu tak, jak má být, tedy na max. 2x125 mikronové folie je nastavena konstantní vhodná teplota a není tak důvod teplotu měnit či regulovat.
Doufám, že to nezakřiknu, ale s laminántorem jsem velmi spokojen a za nízkou cenu jsem fakt pořídil velmi kvalitní, praktický a rychlý laminátor. Jednoznačně doporučuji!
Zatím zkušební testy
nestihli jsme ho ještě důkladně vyzkoušet