Nejnovější recenze ze sekce Laminátory
- vyrovná se funkcemi mnohem dražším laminátorům, ale cenově je mnohem levnější
Tento produkt jsem vybrala jako dárek, takže s ním nemám osobní zkušenosti, ale zdálo se mi, že pro běžné používání v domácí kanceláři bude vyhovovat a je cenově výhodný.
- Bohužel se při druhé práci na stroji fólie začaly vlnit. Postup jsem použila stejný. Příčině nerozumím.
Závada není tak strašná, abych stroj vracela a věřím, že se s přístrojem skamarádíme
- Funguje
- Zatím nic, na domácí použití perfektní produkt
Doporučuji zakoupit je to spolehlivýa výkonný výrobek.
- text českého návodu neodpovídá textu v anglickém návodu k použití - velká nevýhoda, zákazník, který neumí anglicky získá nepřesné informace!!!!!!!
pro jednoduché použití dostačující, je potřeba číst anglický návod, český obsahuje odlišné informace.
- Super kvalita laminace
- Vhodný na foto, tonerové tisky
- Spolehlivost a výkon v dlohodobém provozu
- Za kvalitní stroj je třeba trošku připlatit.
Na trh dodáváme laminátory od roku 1991. Historicky nejlepším (z mnoha úhlů pohledu) za celou tuto dobu je laminátor BiO 330 http://www.laminovacky.cz... . Je technologicky vysoce vyspělý (kondukční topení) a to co uživatele nejvíce zajímá vykazuje vysokou spolehlivost v dlouhodobém zátěžovém provozu. Jeho kvality (3 páry válců) oceníte obzvláště u laminace fotek a barevných tonerových tisků s vysokým krytím. Tento laminátor lze navíc dovybavit zařízením LamiRol 33 viz. http://www.laminovacky.cz/lamirol/ které rozšiřuje použítí z laminátoru na kapsové folie na rolový laminátor.."
- Celkový dojem u mne je perfektní,
- za tu cenu můžu jedině doporučit.
- Nic.
Funguje skvěle,
velmi tichý chod.
- nízká cena a dobrý výkon
- rychlá laminace
- velmi jednoduchá obsluha
- pouze by se přístroj mohl rychleji připravit na provozní teplotu
S laminátorem jsme spokojeni :)
- produkt odpovídá přesně popisu a funkci nabídce obchodu. Vřele doporučují. Žádné nemilé překvapení.
produkt odpovídá ceně, přesně jak je uvedeno v popisu obchodu. Velká spokojenost. Doporučují
- Vše potřebné v jednom balení za rozumnou cenu
- Řezačka se hodí spíše na oříznutí folie,jelikož je to pouze oboustranně broušený hrot.
Sadu jsem pořídil kvůli Laminátoru , startovaci sadě folií a zaoblovačce rohů,proto jsem spokojen s nákupem
- Čekal jsem že když má 4 válce,že bude laminace kvalitnější,ale bohužel tam zůstavají bublinky vzduchu.
Jak jsem uvedl čekal jsem kvalitnější laminaci z důvodo 4 válců.
Ostatním tento produkt nedoporučuji.
- jednoduchý na obsluchu a přitom plní svou funkci
jednoduchý na obsluchu a přitom plní svou funkci
- Velmi kvalitní laminátor
- rychlá laminace
- velmi rychlý start
Dokumenty i fotky zalaminovány velmi kvalitně.
- Výkon/cena
Pro domácí použití super. Pokud potřebujete občas něco zalaminovat tak plně dostačuje. Dobrý poměr výkon/cena.
- je super mohu jen doporučit
super neměnila bych
- Jednoduchá obluha.
- Pochopí i nezkušení.
- Výborná kvalita za slušné peníze.
- Smrad jako by někde něco hořelo.
- Je jeden z mála, který zvládá velkou tlouštku folie až do 2x250.
- Nahřívání podle nastavení teploty až do cca 7 minut.
- Zkoušel jsem papír 170 přeložený na půl do 80 folie a prošlo bez problému.
- A4 zlávdne do cca 50sekund normální folie né fast.
- Doporučuji koupit čistící folie k němu i když jsem je zatím nepotřeboval použít po cca 100 listech.
- Možnost zpětného chodu.
- odpovídá nabídce
- dostatečně kvalitní pro soukromé potřeby
Jsem spokojená s výrobkem i s obchodem.
- Malá,bezproblémový nenáročný provoz.
- nenašla jsem
doporučuji
- Jednoduchost ovládání,rychlé nahřátí,
- Nebyl k tomu český návod.
Produkt mám k osobnímu využití.Je za přijatelnou cenu a na domácí využití je super.Jen mě překvapilo že tam není český návod.
- Rychlé zakonzervování dokumentů k pozdějšímu využití.
- Pro laminování dokumentů a fotografií.
Tento produkt jsem si vybral kvůli ceně laminátoru.
Velikosti laminování dokumentů možnosti formátu A3.
Možnost laminovat fólie laminovací do 250micron.
Před použitím je lépe pročistit válečky laminátoru,papírem A4 přeložený v půlce na délku.
Potom ho rozložit a vsunout na délku.
Byly dost znečištěené válečky před použitím.
Při čičtění a laminování mějte vždy zapnuto revers.
Důvod spočívá v tom,že vše co chcete laminovat lehce přitlačíte k válečkum a tím si srovnáte laminovací plochu a nehrozí,že dokument laminujete šikmo.
Po vyrovnání zapnete PFD a můžete v klidu laminovat.
Netlačit nechat samovolně projet,jen držte ve vodorovné poloze ze spoda.
U tohoto výrobku doporučuji laminovací fólii již od tloušťky 80 micron laminovat při teplotě v rozmezí 2x125-2x150.
Nic tím nepokazíte.
Stačí laminovaný dokument po laminaci položit na rovný povrch a zatížit větší knihou a po chvíly mate krásně rovný zalaminovaný dokument či fotografii.
Další zkušenosti zatím nemám,ale v celku jsem zatím spokojen.
Takže zda doporučit či nedoporučit bych nechal tuto otázku otevřenou.